Kalaseljanka

1. Leikkaa porkkana ohuiksi tikuiksi.

Silppua sipuli ja viipaloi selleri.

Kuumenna öljy ja kuullota siinä kasvikset pehmeiksi.

2. Lisää tomaattipyree, sekoita tasaiseksi.

Lisää kalaliemi, mausta ja anna kiehua n.10 minuuttia.

3. Kun kasvikset ovat lähes kypsiä, lisää keittoon kalapalat.

Keitä 5 minuuttia.

4. Lisää lopuksi keittoon suikaloidut maustekurkut, sitruunamehu ja persiljasilppu.

Sekoita ja kiehauta.

5. Tarjoa lisänä smetanaa ja lämpimiä perunarieskoja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Tsube
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 2.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Lehtiselleri 1.6g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1.1g0.8kcal0g0.1g0g0g
Kalaliemi laimennettu 16g0.5kcal0g0g0g0g
Kirjolohifilee 6.2g10kcal1g0g0.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Maustekurkku2.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g36kcal2g0.8g2.4g0.2g
Valittu annoskoko33g18kcal1g0.4g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna17g9kcal0.5g0.2g0.6g0.1g
Arvot/100g100g55kcal3g1.2g3.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154223