Pasta Bolognese naudan jauhelihasta

Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli öljyssä.

Mausta jauhelihamausteella/pippurilla.

Lisää pannulle tilkka vettä ja kasvisliemi kuutio, paseerattu tomaatti ja lopuksi ruokakerma.

Anna hautua hetki kannen alla.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha8.8g15kcal1.7g0g0.9g0g
Sipuli 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.5g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti rainbow7g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl3.5g3kcal0g0.2g0.2g0g
Kasvisliemikuutio 0.4g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Täysjyvä Fusilli (Rainbow), annos 100g11g35kcal1.4g7.2g0.2g0.7g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g121kcal6.4g16.2g3.6g1.4g
Valittu annoskoko33g61kcal3.2g8.1g1.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna17g30kcal1.6g4.1g0.9g0.4g
Arvot/100g100g182kcal9.6g24.3g5.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270145