Kesäkurpitsa-savulohivuoka

Suikaloi kasvikset noin sentin levyisiksi siivuiksi ja laita ne matalan vuoan pohjalle.

Ripottele sekaan savulohi ja mausta merisuolalla, sitruuna- tai mustapippurilla ym. Leikkaa pieniä juustokuutioita ruoan päälle (tai lado päälle halloumijuustosta leikkaamiasi siivuja).

Valele lopuksi ruokakermalla ja paista n. 200 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 16g2.8kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g2.1g1.3kcal0g0.3g0g0g
Paprika, punainen7.8g2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Halloumi juusto (Pirkka), annos 100g2.6g8.1kcal0.5g0g0.7g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)2.6g4.2kcal0.1g0.1g0.4g0g
Savustettu kirjolohifileepala (Rainbow), annos 278g2.6g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g45kcal2.4g2.4g3g0.6g
Valittu annoskoko33g23kcal1.2g1.2g1.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna17g11kcal0.6g0.6g0.8g0.2g
Arvot/100g100g68kcal3.6g3.6g4.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353419