Talkkunapitsakka

Taptellaan talkkuna, vesi, öljy ja suola taikinaksi ja vuon pohjalle.

Mätetään päälle muut.

paistetaan 225 astetta.

terveellisemmän version saa kun lisää rehuja ;)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Talkkunajauho, sisältää ohraa 7g22kcal0.6g4.1g0.2g0.7g
Oliiviöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha9g16kcal1.8g0g0.9g0g
Tonnikalaa paloina öljyssä (Rainbow), annos 150g3.3g5.3kcal0.8g0g0.3g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 3.3g7.4kcal0.5g0g0.6g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g4.7g15kcal1.1g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g147kcal9.6g8.2g8g1.4g
Valittu annoskoko33g74kcal4.8g4.1g4g0.7g
Annoskoko puolitettuna17g37kcal2.4g2.1g2g0.4g
Arvot/100g100g220kcal14.4g12.3g12g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253568