Kanapiirakka

Yhdistä pohjan ainekset, kaada leivinpaperilla vuorattuun piirakkavuokaan.

Paista kanasuikaleet tilkassa öljyä, lisää ruskistumisen jälkeen sipulit ja chili.

Mausta.

Lisää kypsymisen loppuvaiheessa paloiteltu kesäkurpitsa.

Kaada/asettele seos piirakkapohjan päälle.

Paista 200c n. 30min.

Mausteina itsellä:
- reippaasti suolaa (myös piirakkapohjassa)
- paprikajauhetta n. 2tl
- korianterinsiemeniä rouhittuna n. 1rkl
- mustapippuria myllystä n. 1tl
- cayennepippuria ja juustokuminaa molempia n. ½tl

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 534 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki7.8g4.4kcal0.7g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.6g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Spelttijauho, täysjyvä, puolikarkea (Birkkala), annos 65g3.8g12kcal0.6g2.2g0.1g0.4g
Ruokasooda 0.1g0kcal0g0g0g0g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)9g10kcal2.2g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Jalapeño ((tuore)), annos 20g0.9g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 4.4g0.8kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g72kcal7.6g6.2g2g1g
Valittu annoskoko34g36kcal3.8g3.1g1g0.5g
Annoskoko puolitettuna17g18kcal1.9g1.6g0.5g0.3g
Arvot/100g100g107kcal11.3g9.3g3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=410917