Jauheliha-bataattivuoka

Ruskista jauheliha.

Kuullota öljytilkassa porkkana, varsiselleri, sipuli, valkosipuli
ja anna niiden hautua hetken.

Yhdistä ainekset ja lisää joukkoon veteen (1,25 dl) sulatettu lihaliemikuutio, pilkotut tomaatit, 1 rkl rosmariinia, 2,5 rkl persikkaa ja kaada seos vuokaan.

Keitä kypsiksi ja valuta bataatit ja kesäkurpitsa sekä muusaa ne yhteen . levitä bataatti/kesäkurspitsaseos jauheliha/vihannesseoksen päälle ja kypsennä uunissa n. 30 min 180 asteessa.

Namnam! Tarjoile vihersalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Pirremaaret
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha12g20kcal2.3g0g1.2g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka0.7g5.8kcal0g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)0.4g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Punaviini, 12%2.2g1.8kcal0g0g0g0g
Bataatti, kuorittu 5.3g4.3kcal0.1g0.9g0g0.2g
Kesäkurpitsa5.3g0.9kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g5.3g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g71kcal4.8g2.6g3.8g0.6g
Valittu annoskoko34g35kcal2.4g1.3g1.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna17g18kcal1.2g0.7g1g0.2g
Arvot/100g100g105kcal7.2g3.9g5.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217267