Omena-raparperihilloke

Kuori omenat ja raparperit.

Pilko ne ja lisää veden kanssa kattilaan.

hauduta kypsäksi ja lisää hillosokeri ja kiehauta 10 - 15 min.
Purkita lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen kuorittu13g5.1kcal0g1.2g0g0.2g
Raparperi 8.4g2.8kcal0.1g0.5g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 2.1g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g10g41kcal0g10.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g97kcal0.2g23.8g0g0.6g
Valittu annoskoko33g49kcal0.1g11.9g0g0.3g
Annoskoko puolitettuna17g24kcal0.1g6g0g0.2g
Arvot/100g100g146kcal0.3g35.6g0g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429970