Paistettua lohta kasvispedillä

Paahda seesaminsiemeniä kevyesti kuivalla pannulla ja siirrä sivuun.

Paloittele kala neljään osaan.

Kuumenna ruokalusikallinen rasvaa pannussa ja paista lohipalat molemmin puolin.

Siirrä lohipalat lutaselle ja mausta sitruunapippurilla.

Peitä lohipalat foliolla ja pidä ne lämpimänä.

Hienonna valkosipuli, suikaloi paprika ja puhdistettu purjo.

Leikkaa porkkana ja juuriselleri tikkumaisiksi suikaleiksi.

Lisää pannulle ruokalusikallinen rasvaa ja kuullota siinä valkosipuli ja inkivääri.

Lisää loput kasvikset ja kuullota vielä 5 minuuttia.

Lisää lopuksi soijakastike ja seesaminsiemenet.

Tarjoa kasvikset ja lohi keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Helmi75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesaminsiemen, kuorineen 0.2g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Kirjolohifilee 14g23kcal2.3g0g1.5g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 4.6g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Juuriselleri 2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 2.7g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Soijakastike 0.5g0.3kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.7g6.5kcal0g0g0.7g0g
Täysjyväriisi, keitetty, suolaa 6.6g8.8kcal0.2g1.9g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g87kcal5.2g5g4.6g1g
Valittu annoskoko33g43kcal2.6g2.5g2.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna17g22kcal1.3g1.3g1.2g0.3g
Arvot/100g100g130kcal7.8g7.5g6.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144785