Vuohenjuustogratinoitu lohi (Ruokapirkka)

1. Poista lohesta ruodot ja nosta kala uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Mausta sitruunanmehulla, suolalla ja pippurilla.

2. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynnet.

Puhdista ja paloittele herkkusienet.

Kuutioi paprikat ja hienonna rucolaa hieman.

3. Kuullota sipulisilppua öljyssä pari minuuttia.

Lisää herkkusienet ja paprikat ja jatka paistamista noin 5 minuuttia.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää rucola.

Levitä seos lohen päälle.

4. Paista lohta 200 asteessa ensin noin 15 minuuttia.

5. Viipaloi vuohenmaitojuusto ja levitä lohen päälle.

Jatka paistamista vielä noin 10 minuuttia.

Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Minnax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 12g24kcal2.3g0g1.7g0g
Oliiviöljy 0.8g7.3kcal0g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)2.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen3.9g1kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika keltainen 2.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Herkkusieni, tuore4.6g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vuohenjuusto, petit chevres doux Kypsennetty (President), annos 16.6g5.4g14kcal0.9g0.1g1.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g98kcal6.6g1.2g7.2g0.4g
Valittu annoskoko34g49kcal3.3g0.6g3.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g25kcal1.7g0.3g1.8g0.1g
Arvot/100g100g146kcal9.9g1.8g10.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158745