Parmesan Kana

Kanafileet (550 g) leikataan suikaleiksi ja pyöritetään sulatetussa voissa (100 g) ja tämän jälkeen parmesan juustosta (45 g), persiljasta (kourallinen) sekä korppujauhossa (1 dl) valmistetussa seoksessa.

Lopuksi suikaleet pannaan uuniin (225 Celssiusta) 15 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafile (Kariniemi), annos 110g24g27kcal5.5g0g0.5g0g
Voi 4.4g32kcal0.1g0g3.6g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g2g7.7kcal0.6g0g0.6g0g
Korppujauho 2.2g8kcal0.2g1.6g0g0.1g
Persilja 0.9g0.2kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g148kcal12.8g3.2g9.4g0.4g
Valittu annoskoko34g74kcal6.4g1.6g4.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g37kcal3.2g0.8g2.4g0.1g
Arvot/100g100g221kcal19g4.8g14g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265480