Paprikakeikaus

POHJA:
voita, venhäjauhoa, leseitä, vettä-->nypi voi, jauhot ja leseet.

Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Laita jääkaappiin odottamaan.

TÄYTE: Suikaloi paprikat (eri värisiä :) ja sipuli.

Kuullota öljyssä n. 10 min, kunnes osa nesteestä on haihtunut.

Mausta maun mukaan.

Kaada paprikaseos voideltuun vuokaan (26cm) fetan ja kanan kanssa.

Kauli taikinasta pyöreä levy ja nosta täytteiden päälle.

Painele reunat tiiviiksi ja tee haarukalla muutama reikä.

Paista 225 n. 25 min. Anna jäähtyä 10 minsaa ennen kumoamista.

Ohje otettu Pirkan ruoka-lehdestä (maaliskuu 2012)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 2.7g20kcal0g0g2.2g0g
Vehnäjauho, sunnuntai4.4g16kcal0.5g3.2g0.1g0.1g
Kauralese 0.8g3kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Paprika punainen 14g4kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Sipuli 1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Salaattijuusto kuutioina suolavedessä (Pirkka), annos 50g4.8g11kcal0.7g0g0.9g0g
Broilerifileesuikale (Atria)5.5g6kcal1.3g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g120kcal5.4g8.6g7g1g
Valittu annoskoko33g60kcal2.7g4.3g3.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna17g30kcal1.4g2.2g1.8g0.3g
Arvot/100g100g180kcal8.1g12.9g10.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286051