Lihamureke puolukkainen

Sekoita korppujauhot ja kerma, anna turvota noin 10min.

Sekoita silputtu sipuli ja öljy ja laita mikroon 1min.

Lisää korppujauho/kerma-seokseen sipulit ja muut aineet paitsi puolukat.

Sekoita seos tasaiseksi.

Lisää lopuksi puolukat, sekoita mutta vältä rikkomasta marjoja.

Kaada taikina uunipellille ja muotoile pötköksi.

Laita uuniin noin puoleksi tunniksi, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngrd
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha17g28kcal3.2g0g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Korppujauho 1.7g6.1kcal0.2g1.2g0g0.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)4.2g3.5kcal0g0.1g0.3g0g
Voileipäkinkku,snellman1g1kcal0.2g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.3g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Puolukka 5g1.9kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g96kcal7.8g3.4g5.2g0.4g
Valittu annoskoko34g48kcal3.9g1.7g2.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g24kcal2g0.9g1.3g0.1g
Arvot/100g100g142kcal11.6g5.1g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116514