Karppaajan juustokakku

Sekoita mantelijauhe, kaneli ja juokseva rasvaseos massaksi ja levitä piirakkavuokaan (n. 28cm).

Laita jääkaapiin n. 5min.

Sekoita tuorejuusto letkeäksi ja lisää munat yksitellen joukkoon.

Kun seos on tasaista, lisää makeutusjauhe ja raasta mausteeksi appelsiinin tai sitruunankuorta (n. 2kpl:n kuoret), lopuksi lisää joukkoon smetana tai creme fraiche ja sekoita seos tasaiseksi.

Kaada seos pohjan päälle ja laita uuniin n. 170astetta ja n. 1h. Jos kakku meinaa tummua liikaa, lisää loppuvaiheessa foliota vuuan päälle.

Nauti, nam!!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Nannii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g5g30kcal1g0.3g2.7g0g
Pirkka mainio juokseva rasvaseos (Pirkka), annos 500g2.5g18kcal0g0g2g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g10g26kcal0.6g0.3g2.4g0g
Kananmuna kuoreton 5.5g7.8kcal0.7g0g0.6g0g
Canderel makeutusjauhe0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio10g14kcal0.3g0.7g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g194kcal5.2g3.4g17.8g0g
Valittu annoskoko34g97kcal2.6g1.7g8.9g0g
Annoskoko puolitettuna17g49kcal1.3g0.9g4.5g0g
Arvot/100g100g290kcal7.8g5.1g26.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221913