Juustoinen karppilihapulla

Pilko pekoni pieneksi, sekoita aineet keskenään.

Mausta mustapippurilla ja basilikalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 22g70kcal5.8g0g5.2g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]4.4g15kcal0.5g0g1.6g0g
Kananmuna kuoreton 1.7g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia3.1g4.7kcal0.5g0g0.3g0g
Juusto, mozzarella 1.9g4.9kcal0.3g0g0.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g194kcal14.6g0.2g15.4g0g
Valittu annoskoko34g97kcal7.3g0.1g7.7g0g
Annoskoko puolitettuna17g49kcal3.7g0.1g3.9g0g
Arvot/100g100g290kcal21.8g0.3g23g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229588