Liha-makaronilaatikko

Pussillinen (750g) täysjyvämakaronia painoi keittämisen jälkeen 1660g.

Paistijauhelihan paino on raakapaino.

Koko makaronilaatikon painoa ei ole punnittu ennen/jälkeen paistamisen.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Paista jauheliha+sipuli kuutioituna ja mausta makusi mukaan.

Sekoita makaronit+jauheliha keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Sekoita munista ja maidosta muna-maitoseos ja lisää suolaa makusi mukaan.

Lisää muna-maitoseos vuokaa makaroni-jauhelihaseoksen päälle ja paista n. 175 asteisessa uunissa hieman reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Murkku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g13g22kcal2.6g0g1.3g0g
Tumma täysjyvämakaroni, keitetty Kypsennetty (Torino), annos 100g10g17kcal0.8g3.2g0.1g0.3g
Kananmuna kuoreton 2.8g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 6.2g4kcal0.2g0.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g95kcal7.8g7.2g3.8g0.6g
Valittu annoskoko34g48kcal3.9g3.6g1.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna17g24kcal2g1.8g1g0.2g
Arvot/100g100g142kcal11.6g10.7g5.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211759