Kesäkurpitsa-lohimoussaka

Viipaloi kesäkurpitsa n. ½sentin viipaleiksi.

Hienonna sipulit ja raasta porkkana karkeaksi raasteeksi.

Sekoita tomaattimurska sipulin, lohen ja porkkanan kanssa tasaiseksi seokseksi.

Valmista juustokastike: sulata rasva kasarissa.

Lisää joukkoon vehnäjauho-vesisuurus, kiehauta.

Lisää kaurajuoma suurukseen ohuena nauhana.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaviipaleet, valkokastike ja lohi-kasvisseos.

Paista 150 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa12g2kcal0g0.3g0.1g0.1g
Porkkana 3.1g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 4.9g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 0.8g4.2kcal0g0g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 2g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2kcal0.1g0.4g0g0g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia ja vitamiineja 5.9g2.7kcal0.1g0.4g0.1g0g
Cheezly Edam, 190g pakkaus (Redwood foods)0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Tofutti Creamy smooth herbs & chives0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Lohisäilyke3g3kcal0.5g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g37kcal1.4g3.2g2g0.6g
Valittu annoskoko34g18kcal0.7g1.6g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna17g9kcal0.4g0.8g0.5g0.2g
Arvot/100g100g55kcal2.1g4.8g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136718