Dal-kaali-tomaattikeitto

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli ja kaali.

Lisää rajah-maustetahna, tomaattimurska ja vesi.

Lisää linssit sekä liotetut ja keitetyt dal-ryynit (tai kik-herneet) sekä liotetut ja keitetyt pavut.

Anna kiehua 45-60 minuuttia.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 2.2g3kcal0.2g0.4g0g0.1g
Papu valkoinen, keitetty 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.2g
Sipuli 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kaali, valkokaali3.4g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaattimurska 4.5g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Rajah Mild Curry Paste (10g)0.6g0.8kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 1.7g5.3kcal0.4g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g30kcal1.6g4g0.4g1.2g
Valittu annoskoko34g15kcal0.8g2g0.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna17g8kcal0.4g1g0.1g0.3g
Arvot/100g100g45kcal2.4g5.9g0.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140916