Rössypotut

Silppua sipuli ja kuutioi, perunat, porkkanat sekä lanttu.

Keitä kasvikset lähes kypsiksi lihaliemellä/pippurilla/voilla maustetussa vedessä ja lisää sitten keiton sekaan kuutioitu rössy.

Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes rössy on pehmennyt.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veripalttu (Tapola), annos 200g3.6g8.2kcal0.4g0.6g0.6g0g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g5.1g3kcal0.1g0.7g0g0g
Lanttu 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.4g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.1g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Valio voi0.3g2.1kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g32kcal1.2g3.2g1.8g0.2g
Valittu annoskoko34g16kcal0.6g1.6g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna17g8kcal0.3g0.8g0.5g0.1g
Arvot/100g100g47kcal1.8g4.8g2.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322484