Makaronipata

Paista jauheliha ja sipulit (2 kpl).

Keitä makaronit (3dl raakaa).

Kuullota ja hauduta pannussa porkkanat (3 isoa) ja paprika (1 melko iso).

Mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Hennavak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha10g17kcal2g0g1g0g
Paprika punainen 5.2g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.2g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Makaroni, tumma 4.3g16kcal0.6g2.8g0.1g0.3g
Sipuli 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma Valio 5%5.2g3.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g100kcal5.4g7g5.2g1g
Valittu annoskoko34g50kcal2.7g3.5g2.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna17g25kcal1.4g1.8g1.3g0.3g
Arvot/100g100g149kcal8g10.4g7.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99341