Purjo-peruna-linssi -keitto

Sulata rasva kattilassa.

Ruskista viipaloitu purjo.

Lisää vesi, kasvisliemi ja kuutioidut perunat.

Keitä perunat melkein kypsiksi.

Lisää huuhdellut linssit ja keitä vielä 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 5.6g4.3kcal0.1g0.9g0g0.1g
Linssi-punainen (raaka)3.4g10kcal0.8g1.7g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 2.8g0.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.6g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.1g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g33kcal2.2g5.6g0.2g1g
Valittu annoskoko34g17kcal1.1g2.8g0.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna17g8kcal0.6g1.4g0.1g0.3g
Arvot/100g100g50kcal3.3g8.3g0.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226741