Karppaajan pannari

Erottele valkuaiset ja keltuaiset.

Sekoita keskenään keltuainen, rahka ja psyllium ja suola.

Vatkaa hieman valkuaisia ja lisää joukkoon.

Paista voissa kauniin ruskeaksi molemminpuolin.

Annoksen voi halutessaan tarjoilla joko juustojen kanssa kuten valko tai sinihomejuston tai makeana marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g16g26kcal2.3g0g1.9g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 14g8.3kcal1.4g0.4g0.1g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g2.1g0.2kcal0g0g0g1.8g
Voi 2g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g98kcal7.4g0.8g7.2g3.6g
Valittu annoskoko34g49kcal3.7g0.4g3.6g1.8g
Annoskoko puolitettuna17g25kcal1.9g0.2g1.8g0.9g
Arvot/100g100g146kcal11g1.2g10.7g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268609