Borssikeitto

Raasta juurekset raasteeksi.

Lisää raasteet ja vesi kattilaan.

Kuumena kiehumispisteeseen.

Lisää kasvisliemikuutiot ja tomaattipyree.

Lisää maustepippureita ja laakerinlehti (ja rosmariinia ja timjamia).

Anna hautua kannen alla kypsäksi.

Lisää lopuksi 1 rkl etikkaa.

Tarkista maku (lisää suolaa).

Keittoa tulee noin 9 litraa.

Sopii hyvin pakastettavaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 8619 grammaa

Helluri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Etikkapunajuuri 3g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli 1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g0.4g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Punakaali 6.3g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Suolakurkku, makeuttamaton (Felix)0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.1g0kcal0g0g0g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g10kcal0.4g1.6g0g0.4g
Valittu annoskoko34g5kcal0.2g0.8g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Arvot/100g100g15kcal0.6g2.4g0g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=362910