Ollin kesäkeitto

Puhdista perunat ja porkkanat huolellisesti.

Pilko kasvikset, keitä suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

Kuutioi sulatejuusto joukkoon ja anna sen sulaa - sekoita.

Lisää maito ja anna kiehahtaa.

Siirrä pois liedeltä, lisää ripaus sokeria ja päälle runsaasti persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi6.5g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 6.5g4.1kcal0.2g0.3g0.2g0g
Uudet perunat keitetty10g7.9kcal0.2g1.7g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1.6g4.6kcal0.3g0g0.4g0g
Keräkaali, 100g2.6g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g38kcal1.4g4.8g1.2g0.6g
Valittu annoskoko34g19kcal0.7g2.4g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna17g9kcal0.4g1.2g0.3g0.2g
Arvot/100g100g56kcal2.1g7.1g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300745