Balsamicosilakat

Laita nahattomaksi kuoritut silakkafileet likoamaan etikka-suolaveteen vähintään neljäksi tunniksi, mieluiten yön yli. n. 300g silakkaa, 5 dl vettä, 0,5 rkl suolaa 0,5 dl väkiviinietikkaa.

Valuta silakat huolella.

Sekoita marinadi ja kaada silakoiden päälle.

Silakat ovat valmiita nautittavaksi vuorokauden kuluttua, mutta parhaimmillaan ne ovat 2-3 vrk:n jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 479 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.7g6.8kcal0g1.7g0g0g
Viinietikka balsami3.5g1.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow7g63kcal0g0g7g0g
Silakkafilee 21g30kcal3.4g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g203kcal6.8g3.4g17.8g0g
Valittu annoskoko34g102kcal3.4g1.7g8.9g0g
Annoskoko puolitettuna17g51kcal1.7g0.9g4.5g0g
Arvot/100g100g302kcal10.1g5g26.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70794