Parsakaali-kukkakaaligratiini

Laita soijarouhe ohjeen mukaan turpoamaan.

Paista soijarouhe ja mausta.

Paloittele ja keitä kaalit.

Mausta suolalla.

Valmista kastike.

Levitä kaalit voideltuun vuokaan.

Kaada kastike päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kuorruta uunissa 225-250 astetta ja 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Mk87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 6.4g2.2kcal0.3g0.1g0g0.2g
Kukkakaali 7.3g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Oivariini, 750.5g3.5kcal0g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi5.5g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt3.7g1.7kcal0.1g0.2g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g3.2g10kcal0.8g0.1g0.7g0g
Kesäkurpitsa3.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tumma soijarouhe, risetti1.8g5.2kcal0.9g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g56kcal4.8g3.4g2.6g0.8g
Valittu annoskoko34g28kcal2.4g1.7g1.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna17g14kcal1.2g0.9g0.7g0.2g
Arvot/100g100g83kcal7.1g5g3.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243096