Appelsiini-mantelikakku

1. vaahdota pehmeä sokeri ja rasva
2. vatkaa munat yksitellen
3. sekoita keskenään kuivat aineet.

Sekoita appelsiinimehu ja 1 yhden appelsiinin raastettu kuori jugurttiin.

Lisää niitä vuorotellen taikinaan.

4. Laita taikina irtopohjavuokaan, n. 24-26 cm. Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1078 grammaa

503435
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 5.5g40kcal0.1g0g4.4g0g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Vehnäjauhot (type 55), annos 65g7.1g24kcal0.6g5.1g0.1g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g2.5g15kcal0.6g0.2g1.3g0g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)6.3g8.6kcal0.5g0.3g0.6g0g
Appelsiinimehu, 2 dl1.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g236kcal4.8g22.4g13.8g0g
Valittu annoskoko34g118kcal2.4g11.2g6.9g0g
Annoskoko puolitettuna17g59kcal1.2g5.6g3.5g0g
Arvot/100g100g349kcal7.1g33.1g20.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245576