Kukkakaalikeitto

Keitä kukkakaalit nesteessä jossa liemikuutio.

(hienonna kypsät kukkakaalit nesteeseen sauvasekoittimella tmv.)

Lisää sulatejuusto, sekoittele kunnes on liuennut.

Purista valkosipulinkynnet sekaan, mausta valkopippurilla ja kokonaisilla viherpippureilla maun mukaan (viherpippureita kannattaa hieman murskata sormien välissä ennen lisäämistä)

Suurusta maito-vehnäj.

Seoksella ja hauduttele väölillä sekoittaen n.20min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 617 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 8.2g2kcal0.1g0.2g0g0.2g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g2.7g6.8kcal0.4g0.1g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g22kcal1g1.2g1g0.4g
Valittu annoskoko34g11kcal0.5g0.6g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g6kcal0.3g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g33kcal1.5g1.8g1.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265607