Juustoinen aamuleipä (karppi)

Sotke aineet sekaisin, jätä vähän juustoraastetta päälle laitettavaksi.

Paista kauniin ruskeaksi n.200 asteessa, puolisen tuntia.

Ripottele loppu juusto kuuman leivän päälle ja vetele pizzaleikkurilla paloiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Voi 2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 1.7g5.6kcal0.5g0.1g0.3g0.5g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g0.5g0.7kcal0.1g0.1g0g0.3g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g12g43kcal3.4g0.2g3.2g0g
Vesi2.6g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.8g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g173kcal11.6g1g13.6g1.6g
Valittu annoskoko34g87kcal5.8g0.5g6.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna17g43kcal2.9g0.3g3.4g0.4g
Arvot/100g100g257kcal17.2g1.5g20.2g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120723