Juusto-porokeitto

Ruskista poronkäristys paketin ohjeen mukaan.

Kiehauta vesi ja lisää sinne peruna-sipulisekoitus, kasvikset sekä poro.

Leikkaa juusto viipaleiksi ja lisää ne, kun keitto kiehuu.

Sekoittele, kunnes juusto sulaa keittoon.

Tarjoa esimerkiksi ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 2.3g1.7kcal0g0.3g0g0g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g5.6g7.3kcal1.1g0g0.3g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g5.9g15kcal1.1g0g1.3g0g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä4.7g3.2kcal0.1g0.6g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g54kcal4.6g1.8g3.2g0.2g
Valittu annoskoko34g27kcal2.3g0.9g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna17g13kcal1.2g0.5g0.8g0.1g
Arvot/100g100g80kcal6.8g2.7g4.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274049