Suklaamousse a la henna

Sulata tumma suklaa.

Erottele 5 munan valkuaiset keltuaisista.

Lisää kuudes muna + keltuaiset vatkaten sulan suklaan joukkoon.

Vaahdota erikseen valkuaiset ja kerma vaahdoiksi.

Lisää jäähtyneeseen suklaa-munamassaan nostellen varovasti.

Rouhi valkosuklaa ja lisää lopuksi.

Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Taloussuklaa, Fazer7g36kcal0.3g3.9g2.1g0.4g
Valkosuklaa panda, levy 130g2.8g16kcal0.2g1.5g1g0g
Vispikerma Flora 20%12g27kcal0.4g0.6g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g191kcal4.8g12g13.6g0.8g
Valittu annoskoko34g96kcal2.4g6g6.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna17g48kcal1.2g3g3.4g0.2g
Arvot/100g100g283kcal7.1g17.8g20.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286452