Pitaleipä

Mittaa kaikki aineet pataan, käytä 8 min. Anna taikinan levätä peitettynä kunnes se on noussut 2 kertaiseksi.

Paloittele 21 kpl 120g paloja, riivaa pyöreäksi.

Anna levätä 10 min peitettynä.

Kaulaa pyöreiksi leiviksi, vahvuus n. 50mm.

Paista heti, uunin lähtölämpö 240, laske 225 asteeseen.

Aika 8 min. ( kiertoilmauuni)

Reseptistä tulee n. 21 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Leipurihiiva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.8g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy classico (Bertolli)0.7g6kcal0g0g0.7g0g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl19g63kcal2.6g11.9g0.6g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g139kcal5.4g23.8g2.6g2.2g
Valittu annoskoko34g70kcal2.7g11.9g1.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna17g35kcal1.4g6g0.7g0.6g
Arvot/100g100g207kcal8g35.3g3.9g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331108