Venäläinen sillisalaatti

Keitä perunat ja porkkanat.

Keitä punajuuret erikseen.

Kuori ja raasta sipulit.

Paloittele sillifileet.

Lado syvään astiaan vuorotellen 1)raastetut perunat, 2)dippikastike, 3)raastetut sipulit, 4)silli paloina 5)porkkanaraaste, 6)dippikastike, 7)punajuuriraaste, 8)dippikastike.

Tarjoa lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 7.8g5.9kcal0.1g1.2g0g0.1g
Sillifilee, n.30g/kpl Euroshopper4.7g7.5kcal0.5g0.6g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Punajuuri 4.7g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Porkkana, keitetty, suolaton 3.9g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli & yritti dippikastike (Grillimaisteri), annos 100g7.8g16kcal0.2g0.5g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g68kcal1.8g6g3.6g0.8g
Valittu annoskoko34g34kcal0.9g3g1.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna17g17kcal0.5g1.5g0.9g0.2g
Arvot/100g100g102kcal2.7g8.9g5.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430492