Kukkakaalisosekeitto

Keitä kukkakaalit suolavedessä.

Kuullota pannulla oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää jo kypsien kukkakaalien joukkoon.

Lisää koskenlaskija.

Soseuta sauvasekoittimella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

S1mppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 14g3.4kcal0.3g0.3g0g0.3g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto1.1g3.1kcal0.2g0g0.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1.1g3.2kcal0.2g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g27kcal1.4g0.8g1.8g0.6g
Valittu annoskoko34g14kcal0.7g0.4g0.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna17g7kcal0.4g0.2g0.5g0.2g
Arvot/100g100g40kcal2.1g1.2g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444532