Kinnku-pekonipiiras

Otetaan pakaste piirakkataikina, peruna-ruis ja seurataan valmistuksessa sen ohjeita.

Painellaan taikina sulamisen jälkeen (1h huoneenlämmössä) vuokaan, jonka halkaisija on n. 28cm.

Esikypsennetään piirakkapohjaa alatasolla 200c 10 minuuttia.

Sekoitetaan täytteen aineet kulhossa:

3 kananmunaa
0,5dl maitoa
0,5dl kermaa (ohjeessa käytetty flora 7%)
1dl Valio 3j uustoa ruokakermaa100gr kinkkusuikaleita
100gr kypsennettyä pekoni

Kaadetaan täyte piirakalle, päälle n. 1dl juustoraastetta ja uuniin alatasolle 200 astetta noin 15-20 minuuttia kunnes täyte on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Centrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus3.1g11kcal0.4g0g1g0g
Kinkkusuikale, savu, pouttu 7% 230g3.1g4kcal0.4g0.1g0.2g0g
Flora kevyt ruoka 7%1.6g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g3.1g3.8kcal0.1g0.1g0.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1.6g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu6.3g7.9kcal0.7g0g0.6g0g
Piirakkataikina/ruisperuna/100g13g46kcal0.6g3.9g3.1g0.5g
Juustoraaste Arla Magre 17%2.5g7kcal0.7g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g163kcal6g8.8g11.4g1g
Valittu annoskoko34g82kcal3g4.4g5.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna17g41kcal1.5g2.2g2.9g0.3g
Arvot/100g100g242kcal8.9g13g16.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73224