Valkokaalisalaatti

Pilko aineet ja sekoita.

Suihkuta oliiviöljy pääle viimeiseksi (10 painnallusta a 1 kcal)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 11g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kirsikkatomaatti, suomalainen4.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Kurkku, tuore3.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Päärynä kuorittu 11g4.5kcal0g0.8g0g0.4g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki3.7g3kcal0.5g0.1g0.1g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu Golden Star)0g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g25kcal1.2g3.4g0.2g1.4g
Valittu annoskoko34g12kcal0.6g1.7g0.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna17g6kcal0.3g0.9g0.1g0.4g
Arvot/100g100g37kcal1.8g5.1g0.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84714