Tulinen katkarapukasari

Lisäksi ½tl jeeraa

silppia sipulit ja inkivääri, kuullota öljyssä; lisää tomaattimurska ja mausteet.

Lopuksi lisää katkaravut sekä silputtu korianteri.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Tytzi78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Currytahna punainen (Pirkka)0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Tomaattimurska 14g4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Vesi0.4g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.4g1.4kcal0g0g0.1g0g
Korianteri, tuore, annos 20g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Katkarapu 14g9kcal2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g60kcal4.2g1.8g3.8g0.6g
Valittu annoskoko34g30kcal2.1g0.9g1.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna17g15kcal1.1g0.5g1g0.2g
Arvot/100g100g90kcal6.2g2.7g5.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104228