Nakki-vihanneskeitto

Kuori ja pilko porkkanat sekä perunat, keitä suolalla ja valitsemillasi mausteilla maustetussa vedessä.

N. 10min päästä lisää loput kasvikset ja kasvisten ollessa lähes kypsiä, lisää nakit sekä tomaattipyree.

Keitä kunnes vihannekset ovat täysin kypsiä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vihreä papu, pitkä1g0.3kcal0g0g0g0g
Munakoiso, tuore2.9g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 6.8g5.2kcal0.1g1.1g0g0.1g
Paprika punainen 1g0.3kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.9g0.2kcal0g0.1g0g0g
Nakki, Popsi viitonen5.9g14kcal0.6g0.2g1.2g0g
Tomaattisose tomaattipyree 0.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g42kcal1.4g3.2g2.4g0.4g
Valittu annoskoko34g21kcal0.7g1.6g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g10kcal0.4g0.8g0.6g0.1g
Arvot/100g100g61kcal2.1g4.7g3.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160344