Tonnikala - pastalaatikko

Keitä pasta liemikuutiolla maustetussa vedessä 10 minuuttia.

Valuta pasta.

Hienonna
sipuli ja tilli.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Lado voideltuun
uunivuokaan vuorotellen pastaa ja tonnikalaa.

Kaada tomaattikastike vuokaan ja ripottele
päälle korppujauhoja.

Paista 225 °C:n lämpötilassa noin 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras7.8g25kcal1.1g4.5g0.3g0.6g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)5g5.5kcal1.3g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Tilli, tuore 0.2g0kcal0g0g0g0g
Kapris etikkaliemessä varrellinen (Figaro), annos 30g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Bertolli Grilled vegetable pastakastike 500g7.8g4.7kcal0.2g0.7g0.2g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)7.8g4.7kcal0.1g0.4g0.3g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Korppujauho 0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g86kcal5.4g12.4g1.8g1.4g
Valittu annoskoko34g43kcal2.7g6.2g0.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna17g22kcal1.4g3.1g0.5g0.4g
Arvot/100g100g127kcal8g18.3g2.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84964