Makaronijauhelihavuoka

Keitä pasta kypsäksi.

Paista jauheliha kypsäksi sipulin kanssa.

Sekoita pasta, jauheliha-sipuliseos, tomaattimurska ja keiju ruoka.

Paista uunissa n. 50 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Katijaas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g13g4.4kcal0.1g0.8g0.1g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 9g30kcal2.5g0g2.2g0g
Torino tumma nalle pasta (Raisio), annos 35g5g18kcal0.9g3g0.2g0.3g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Keiju ruoka kasvirasvasekoite 15 % (Keiju), annos 200g5g8kcal0g0.3g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g121kcal7g8.4g6.6g0.6g
Valittu annoskoko34g60kcal3.5g4.2g3.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna17g30kcal1.8g2.1g1.7g0.2g
Arvot/100g100g178kcal10.3g12.4g9.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232720