Jauhelihakeitto ohralla

Paista kuutioitu sipuli ja jauheliha pannulla.

Keihauta vesi ja lisää ohraryynit anna keihua noin 10 minuuttia.

Lisää vihannekset ja jauhelihaa.

Keitä pienemmällä lämmöllä siihen asti kun perunat ovat kypsyjä.

Nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Petmol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen5.6g7.8kcal1.1g0g0.4g0g
Peruna, keskikokoinen 60g3.2g1.9kcal0g0.4g0g0g
Porkkana keitetty1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ohrasuurimo 1.4g4.5kcal0.1g0.9g0g0.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g31kcal2.4g2.8g0.8g0.2g
Valittu annoskoko34g15kcal1.2g1.4g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna17g8kcal0.6g0.7g0.2g0.1g
Arvot/100g100g45kcal3.5g4.1g1.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=290422