Sirkan jäätelökakku

Vatkaa munankeltuaiset ja sokeri vaahdoksi, lisää sulatejuusto vahtoon.

Vatkaa munanvalkuaiset vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää vaniljasokeri.

Sekoita seokset keskenään.

Laita irtopohjavuoan pohjalle Digestive-keksin murusia (3 keksiä).

Kaada päälle ”jäätelöseos”.

Sirottele päälle taas 3 Digestive-keksin muruset.

Laita vuoka pakastimeen yöksi.

Sulaa nopeasti eli syötävä heti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 723 grammaa

Anselmi55
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl14g48kcal0.3g0.4g4.9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Sokeri 8g32kcal0g8g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g4.7g12kcal0.7g0.2g0.9g0g
Välipalakeksi, digestive 4.2g18kcal0.3g2.5g0.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g230kcal3.2g23g13.8g0.2g
Valittu annoskoko34g115kcal1.6g11.5g6.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna17g58kcal0.8g5.8g3.5g0.1g
Arvot/100g100g338kcal4.7g33.8g20.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313912