Chorizokanapata

-Paloittele kaikki kasvikset pieniksi paloiksi.

-Paista pekoni ja chorizomakkara padassa/isossa kattilassa tilkassa rasvaa/öljyä (chorizostaja pekonistakin irtoaa paljon rasvaa kuumentuessaan!!)
-Paloittele kana fileet paloikis ja ruskista erillisessä pannussa ja mausta, lisää sipulit.

-Kaada chorizot ja pekonipalat kanojen joukkoon pannulle.

-Lisää pataan/kattilaan paloitellut kasvikset ja kaada vettä niin että peittyvät, lisää kanakuutio ja anna kiehua kypsiksi.

Bataatit saavat mennä ihan muussiksi =)
-Kun kasvikset ovat kypsiä lisää lihat ja tomaattisose ja sambal oelek-tahna ja anna vielä porista hetki.

Maista ja tarvittaessa mausta lisää =)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo-PaprikaSalami (Dulano), annos 300g2.7g12kcal0.6g0g1.1g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g1.8g5.1kcal0.3g0g0.4g0g
Bataatti, kuorittu 6.4g5.2kcal0.1g1.1g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprika vihreä 2.7g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika keltainen 2.7g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Broilerin fileepihvi maustamaton (Kanamestari), annos 100g3.6g4kcal0.8g0g0.1g0g
Vesi6.4g0kcal0g0g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Santa Maria, 100g)0.6g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattisose (Hacendado), annos 400g3.6g2.8kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g63kcal3.8g3.6g3.4g1g
Valittu annoskoko34g32kcal1.9g1.8g1.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna17g16kcal1g0.9g0.9g0.3g
Arvot/100g100g94kcal5.6g5.3g5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277740