Krakovanmakkarakeitto

Perunoita 5 kpl
krakovanmakkaraa 2 kpl
keitinvettä 0,7l
lihaliemikuutio
keittojuureksia 200g
pernat kuoritaan ja kiehumaan
Krakovanmakkarat pienennetään ja paistetaan.

suolaa ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 8g4.4kcal0.1g1.1g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1.2kcal0g0g0.1g0g
Krakovanmakkara, Dulano 375g4.4g8.9kcal0.6g0g0.6g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste4.7g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g31kcal1.4g2.6g1.4g0.4g
Valittu annoskoko34g16kcal0.7g1.3g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g8kcal0.4g0.7g0.4g0.1g
Arvot/100g100g46kcal2.1g3.8g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324257