Pullapitko kotona leivottu

Vatkaa munat ja sokeri, lisää käden lämpöinen vesi, hiiva, suola, kardemumma, kauranleseet ja öljy.

Sekoita maitojauhe vehnäjauhoihin.

Lisää jauhot vähitellen nesteeseen hyvin vatkaten.

Jatka vaivaamista käsin, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoilta ja kädestä.

Anna taikinan kohota.

Leivo 4 pitkoa, anna taas kohota, voitele munalla ja ripottele päälle mantelirouhetta.

Paista 200 asteessa noin 16 min.

Reseptistä tulee n. 65 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi76g0kcal0g0g0g0g
Maitojauhe rasvaton 7.6g27kcal2.5g4g0.1g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g15g47kcal2.7g6.3g1.2g2.7g
Kananmuna kuorineen punnittu 19g24kcal2.1g0g1.7g0g
Sokeri 26g105kcal0g25.9g0g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g0.8g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.2g3.8kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Hiiva 7.6g5.7kcal1g0.1g0g0.5g
Vehnäjauho, sunnuntai130g454kcal15.6g92.1g2.7g3.9g
Rusinat (Rainbow) 1 pss19g61kcal0.6g13.5g0.1g1.8g
Mantelirouhe, 1 rkl6.1g35kcal1.3g0.3g3.1g0.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g137kcal0g0g15.3g0g
Kananmuna kuoreton 6.1g8.7kcal0.8g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana660g1819kcal53.4g285.8g49.8g19.8g
Valittu annoskoko330g909kcal26.7g142.9g24.9g9.9g
Annoskoko puolitettuna165g455kcal13.4g71.5g12.5g5g
Arvot/100g100g276kcal8.1g43.3g7.5g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103103