Perukan vatruskat

Jäähdytä vatkaamalla keitetyt perunat ja lisää voi, jauhot ja suola.

Paista öljyssä jauheliha, sipuli, kaali ja sienet silputtuna.

Mausta täyte suolalla ja mustapippurilla.

Tee kuten "pasteijat" ja voitele munalla.

Paista 250° uunissa ruskeiksi

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 134g101kcal2.5g20.6g0.3g1.3g
Voi 20g145kcal0.2g0.1g16.3g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g8g28kcal0.3g6.5g0.1g0.2g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.7g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 67g75kcal14.1g0g2g0g
Rypsiöljy 6g53kcal0g0g6g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Kaali, valkokaali53g11kcal0.6g1.8g0.1g1.1g
Sieni tatti, hapero 13g3.7kcal0.2g0.4g0.1g0.3g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 1.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)6.7g8.4kcal0.7g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana660g864kcal37.8g60.8g51g6.4g
Valittu annoskoko330g432kcal18.9g30.4g25.5g3.2g
Annoskoko puolitettuna165g216kcal9.5g15.2g12.8g1.6g
Arvot/100g100g131kcal5.7g9.2g7.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204282