Tonnikalasalaatti

Ruukku lehtisalaattia, tonnikalaa öljyssä, pala tuorekurkkua, kolme tomaattia, pala juustoa, samankokoinen pala meetvurstia, ruokalusikallinen sinappia, toinen tomaattisosetta.

Pilko ainekset, sekoita ja nauti

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 85g162kcal23.1g0g7.7g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 58g7.3kcal0.6g0.6g0.1g0.6g
Kurkku, tuore50g5kcal0.3g0.8g0.1g0.4g
Tomaatti, tuore120g24kcal0.7g4.6g0.4g1.7g
Sinappi 8g11kcal0.4g1.1g0.5g0.1g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix9g4.5kcal0.1g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana660g427kcal50.4g16g17.6g5.6g
Valittu annoskoko330g213kcal25.2g8g8.8g2.8g
Annoskoko puolitettuna165g107kcal12.6g4g4.4g1.4g
Arvot/100g100g65kcal7.6g2.4g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294763