Banaanikakku

150 g voita + n. 25 g voitelemiseen
3 dl sokeria
2 kpl munia
3dl vehnajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl inkivaaria
1 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 kpl banaania

Vaahdota voi ja sokeri, lisaa munat yksitellen sekoittaen.

Sekoita kuivat aineet keskenaan.

Lisaa kuivat aineet ja muussattu banaani vuorotellen muna-voi-sokeri vaahtoon sekoittaen koko ajan.

Voitele ja korppujauhota vuoka.

Kaada taikina vuokaan.

Paista uunissa 170 C n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 53g381kcal0.6g0.2g42.7g0g
Sokeri 77g311kcal0g76.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu39g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Vehnäjauho, sunnuntai45g158kcal5.4g31.9g0.9g1.3g
Leivinjauhe 4.5g7.9kcal0.2g1.7g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.5g5.5kcal0.1g1.2g0.1g0g
Banaani, kuorittu 111g97kcal1.2g20.3g0.4g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana660g2016kcal23.6g263.6g95.2g6.6g
Valittu annoskoko330g1008kcal11.8g131.8g47.6g3.3g
Annoskoko puolitettuna165g504kcal5.9g65.9g23.8g1.7g
Arvot/100g100g305kcal3.6g39.9g14.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98586