Kurpitsatomaattipaistos

Pilko kurpitsa ja tomaatti.

Paista ne ja sipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattua nokkosta ja pakastepavut.

Anna hautua pehmeiksi.

Mausta välimerenmausteella ja puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Tarjoa lisukkeena pääruuan kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 167g27kcal1.2g3.3g0.2g3.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g50g10kcal0.3g1.9g0.2g0.7g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Nokkonen 6.7g2.9kcal0.4g0.1g0g0.3g
Oliiviöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.7g4.3kcal0.2g0.2g0.3g0g
Papu, vihreä (uusi) (Pirkka), annos 225g33g5.7kcal0.5g0.9g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana660g206kcal6g16g11.6g10.6g
Valittu annoskoko330g103kcal3g8g5.8g5.3g
Annoskoko puolitettuna165g51kcal1.5g4g2.9g2.7g
Arvot/100g100g31kcal0.9g2.4g1.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432738