Keltainen kanakeitto

Pirkan ohje.

Kuumenna vesi, fondi ja curry (2-3tl) kiehuvaksi.

Lisää broilerisuikaleet kattilaan.

Hienonna sipuli ja lisää se keittoon keittojuuresten kanssa, kuumenna kiehuvaksi.

Lisää pasta ja keitä 10-12min.

Sekoita joukkoon maissi ja kiehauta.

Lisää pesto ja tarvittaessa suolaa.

Pirkan alkuperäisohjeessa pesto tarjoillaan erikseen, mutta mun mielestä se maustaa koko keiton mahtavasti, joten sekaan vaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 528 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale marinoimaton (Pirkka)39g42kcal9g0g0.7g0g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef chicken (Knorr), annos 28g4.4g4.4kcal0.1g0.2g0.4g0g
Curryjauhe (-), annos 5g1.6g5.1kcal0.2g0.8g0.2g0.2g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
KEITTOJUURES Apetit pakaste31g8.1kcal0.3g1.5g0.1g0.7g
Farfalle kuviopasta (Pirkka), annos 70g16g56kcal1.9g11.4g0.2g0g
Gourmet maissi (Bonduelle), annos 140g22g18kcal0.6g2.4g0.4g0.8g
Pesto, vihreä (pirkka) (Pirkka), annos 14g13g53kcal0.3g0.4g5.6g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana660g381kcal25.2g35g15.2g4g
Valittu annoskoko330g190kcal12.6g17.5g7.6g2g
Annoskoko puolitettuna165g95kcal6.3g8.8g3.8g1g
Arvot/100g100g58kcal3.8g5.3g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336387