Punaviini-patapaisti

Ruskista lihapaloja rasvassa padassa tai isossa paistinpannussa n. 10 min. Ripota 2rkl jauhoja päälle ja ruskista n. 2min.

Kaada lihan joukkoon 0,5l lihalientä ja sekoita voimakkaasti kunnes seos kiehuu.

Lisää pataan 2,5dl viiniä, laakerinlehti, 1tl kuivattua tinjamia ja 0,5tl kuivattua salviaa.

Peitä kannella ja hauduta miedolla lämmöllä n. 1 tunti tai kunnes liha tuntuu murealta.

Kuori 2 isoa porkkanaa ja leikkaa ne n. 5cm pituisiksi paloiksi.

Huuhdo ja viipaloi sienet.

Lisää pataan ja mausta suolalla ja pirppurilla.

Hauduta kannen alla n. 15min kunnes kasvikset ovat pehmenneet, mutta vielä napakoita.

Poista laakerinlehti ja tarjoa perunan, pastan tai riisin kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Tiramisu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti, ohuen ohut, Snellman150g138kcal26.1g0.6g3g0g
Oivariini vähärasv. 12g4.5g25kcal0g0g2.7g0g
Vehnäjauho, sunnuntai6g21kcal0.7g4.3g0.1g0.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl3g7.5kcal0.4g0g0.7g0g
Viini, punaviini75g53kcal0.2g1.4g0g0g
Herkkusieni53g7.9kcal1.2g0.3g0.3g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g39g11kcal0.2g2.3g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana660g525kcal57.6g17.8g13.8g4g
Valittu annoskoko330g263kcal28.8g8.9g6.9g2g
Annoskoko puolitettuna165g131kcal14.4g4.5g3.5g1g
Arvot/100g100g80kcal8.7g2.7g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38491